Feina

Programa Projectes Singulars

“Iniciació a les tasques bàsiques de restaurant i bar amb francès” . “Dependent/a amb francès. Caixer/a amb francès”.

L’Ajuntament de Figueres ha engegat els projectes “Dependent/a de comerç amb francès. Caixer/a amb francès” i “Iniciació tasques bàsiques de restaurant i bar amb francès”.  que preveu orientar i formar un grup de 40 joves, pertanyents a col·lectius generalistes, que comptaran amb una persona tutora que els guiarà a cada grup, acompanyarà i assistirà al llarg de tot el procés.

L’objectiu dels Projectes Singulars és reforçar l’ocupabilitat de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació, mitjançant la realització d'actuacions encabides en el que determina el Pla Nacional d'Implementació de la Garantia Juvenil. 

El projecte va dirigit als joves d’entre 16 i 29 anys, inscrits a Garantia Juvenil i ofereix orientació, tutorització i formació professionalitzadora d’un total de 245 i 228 hores repartides en l’aprenentatge de competències clau i competències complementàries, com són serveis bàsics de restaurant-bar, aprovisionament, begudes i menjars ràpids i francès adaptat a l’hostaleria i activitats de venda en el sector comerç.

El projecte contempla visites en entorn productius i voluntariat.

“Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.”

 

ORDRE TSF/142/2018, de 3 d'agost, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions públiques destinades al finançament dels Projectes Singulars.

RESOLUCIÓ TSF/2159/2018, de 14 de setembre, per la qual s'obre la convocatòria per a l'any 2018 per a la concessió de subvencions públiques destinades al finançament dels Projectes Singulars, que promou el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (ref. BDNS 416157).

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.