Formació

PROGRAMACIÓ ANUAL DE FORMACIÓ SUBVENCIONADA "FORMA'T 2019"

Apunta't als nous cursos subvencionats que organitza i coordina l'Oficina d'Emprenedoria i Empresa de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres.

Des de l'Oficina d'Emprenedoria i Empresa de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres s'ha volgut recollir tota la programació de cursos de formació subvencionada diversificada per sectors econòmics, tant per treballadors en actiu com per aturats, en un tríptic informatiu sota el nom de FORMA'T 2019.

Així doncs, en aquest tríptic es pot trobar tota la formació subvencionada organitzada per aquest 2019 en col·laboració amb l'IDFO-UGT.

L’IDFO-UGT, Institut per al desenvolupament de la formació i l'ocupació, amb la col·laboració de l’Oficina d’Emprenedoria i Empresa (OEE) de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres, obrirà l’any oferint noves formacions subvencionades adreçades a persones treballadores en actiu i aturades.

L’Oficina d'Emprenedoria i Empresa, a més a més, promourà noves edicions dels cursos intensius de francès i del curs de creació d’empreses.

L’oferta formativa serà molt àmplia. Les especialitats que s’impartiran estan estretament lligades amb les necessitats detectades mitjançant la prospecció empresarial duta a terme prèviament al llarg de tot l’any.

Els cursos que començaran aquest mes de febrer són: Introducció al posicionament web, Llei de protecció de dades i Francès A2.1. Les sessions es faran al Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer i Balaguer (Ronda Sud, 3) o a la Fundació Clerch i Nicolau (Nou, 53).

Amb l’impuls d’aquestes iniciatives, l’Oficina d’Emprenedoria i Empresa segueix apostant fermament per incrementar els serveis que s’ofereixen a les empreses i als emprenedors del territori. En aquest cas, el que es pretén és millorar l’ocupabilitat de les persones, per tal que aquestes puguin ampliar les seves competències i els seus coneixements per aplicar-los després als llocs de treball.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.