• Home/
  • La ciutat/
  • Promoció Econòmica/
  • L’Ajuntament de Figueres, Comerç Figueres i Estrella Damm preparen la 5a edició dels Tastets Surrealistes

Promoció Econòmica

L’Ajuntament de Figueres, Comerç Figueres i Estrella Damm preparen la 5a edició dels Tastets Surrealistes

Notícia 01/03/2017

Enguany se celebrarà del 8 de juny al 8 de juliol. En l’última edició es van servir 4.300 menús en 22 establiments

L’Ajuntament de Figueres i Comerç Figueres es van reunir la setmana passada amb els representants d’Estrella Damm per preparar novament els Tastets Surrealistes, que enguany arribaran a la seva cinquena edició.

Tastets Surrealistes se celebrarà a Figueres del 8 de juny amb 8 de juliol i preveu mantenir el mateix nombre d’establiments participants mentre ja es preparen les activitats que complementaran aquesta cinquena edició i que pretenen atraure encara més públic.

El President de Comerç Figueres, Lluís de Anguera, destaca l’esforç que fan organitzadors, patrocinadors i col·laboradors per fer aquesta edició encara més atractiva. De fet, remarca que es treballarà per seguir satisfent els paladars més exigents de la comarca o província i que també es farà un gran esforç per captar el client estranger que, com darrerament s’ha demostrat, aprecia aquesta iniciativa. “Treballem tots junts per l’èxit de la ciutat”.

El segon Tinent d’Alcalde i regidor de Fires i Mercats, Jordi Masquef, remarca la importància de continuar apostant per aquest esdeveniment, que ha assolit un èxit absolut gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament, Comerç Figueres i Estrella Damm. “Aquesta cinquena edició servirà per reafirmar la consolidació d’aquesta iniciativa com a esdeveniment gastronòmic de referència”.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, assegura que els Tastets Surrealistes reflectiran el bon nivell, diversitat i qualitat de l’oferta gastronòmica de la ciutat i, un any més, permetran promocionar Figueres amb la complicitat del sector hostaler figuerenc.

 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.