Oficina d'Emprenedoria i Empresa

JORNADA TÈCNICA: Com fer visites guiades a les explotacions agroalimentàries

26/11/2018

Jornada técnica dirigida a empreses agroalimentàries que es realitzarà el dilluns 26 de novembre de 2018 a les 9:15 h

Per donar suport a les empreses agroalimentàries de la comarca, el dilluns 26 de novembre se celebrarà a Figueres una jornada tècnica dirigida als professionals del sector interessats en realitzar visites turístiques a les seves explotacions. L’organització de l’acte anirà a càrrec de l’Ajuntament de Figueres, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

 

Aquesta jornada vol dotar els productors i elaboradors agroalimentaris, tant els que ja ofereixen visites turístiques a les seves explotacions i/o obradors com els que en volen oferir, dels coneixements i eines bàsiques per a convertir les seves visites en experiències de qualitat i contextualitzades en el nostre territori, l’Empordà. Al mateix temps, es pretén realitzar una reflexió del que significa i pot significar per a un negoci agroalimentari la realització d’aquestes visites guiades.

 

La jornada començarà a les 9.15 h. Al llarg del matíes duran a terme diverses ponències en les quals s’exposaran els aspectes legals i les recomanacions per aportar qualitat a les visites. També s’explicaran els principals components del producte turístic relacionat amb la producció agroalimentària: els beneficis de les visites, el procés de creació d’un producte turístic, les experiències de referència i els processos de comunicació i comercialització. Per últim, un productor convidat explicarà la seva pròpia experiència.

 

El lloc de realització serà el Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer i Balaguer.

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s-hi abans del 23 de novembre mitjançant el formulari que es troba en el següent enllaç http://ca.figueres.cat/la-ciutat/promocio-economica/oficina-d-emprenedoria-i-empresa/a o per correu electrònic a mpadilla@figueres.org o eteixidor@altemporda.cat.

Les places són limitades i s’assignaran per estricte ordre d’inscripció. 

 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.