L’Oficina d’Empresa de l'Àrea de Promoció Econòmica és el punt de contacte, informació i assessorament de l'Ajuntament de Figueres per a la formació, l’acompanyament, el creixement i la competitivitat de les empreses.

L’Oficina d'Empresa disposa de diferents serveis. Pel que fa l’Emprenedoria, s’inclou assessorament per a la creació d'empresa, formació i accions de sensibilització en emprenedoria, Premis Emprenedors de l'Alt Empordà, servei Reempresa i accés al finançament (microcrèdits i inversors privats).

En relació a la part d’Empresa, l’Oficina ofereix formació empresarial a través de cursos i píndoles empresarials, butlletí de subvencions, observatori socioeconòmic, programa de dinamització del sector agroalimentari, jornades i xerrades empresarials i assessoraments personalitzats a les empreses.

L’Oficina d’Empresa vol donar un nou servei d’atenció personalitzada per resoldre tots els dubtes i inquietuds de les empreses. És per aquest motiu que us informem del nou correu electrònic oficinaempresa@figueres.org. També ens podeu contactar al 972 67 42 61.

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.