Oficina d'Empresa

ESPAI D'INNOVACIÓ EMPRESARIAL A FIGUERES

Un nou espai per a l’atenció d’empreses i persones emprenedores de la comarca de l’Alt Empordà

 

On som?

Som a la capital d'una comarca plena d'oportunitats on els vells models econòmics han de canviar, volem empreses sostenibles i competitives en un entorn de reactivació econòmica i de transformació.

Que volem?

Acompanyar a la creació de noves empreses que puguin liderar el canvi de model econòmic i diversifiquin les possibilitats d’ocupació de qualitat a la ciutat, actuant com a tractores dels diferents sectors empresarials.

Qui és el públic objectiu d’aquest nou recurs?

Les persones amb iniciativa emprenedora i capacitat d'innovació que vulguin desenvolupar una idea de negoci i els calgui una xarxa de suport. Les empreses amb necessitat de transformar-se per adaptar el negoci i projectar-lo al futur.

Què és l’ESPAI d’innovació empresarial de Figueres?

Al centre Ferran Sunyer de Figueres obrim un espai a on sembrar una IDEA empresarial i des de l'Ajuntament hem creat una xarxa de suport i acompanyament, perquè l'empresa pugui diposar d'una seu física, serveis bàsics i la mentoria, formació i acompanyament per part d'equips especialitzats, que abonin aquesta idea innovadora fins a transformar-la amb una empresa competitiva i autònoma.

Per què innovació empresarial?

Per ajudar a les empreses a professionalitzar-se, trobar noves fons de finançament per impulsar nous projectes, per transformar els models energètics en models més sostenibles ecològica i econòmicament, formació a mida de les necessitats de cada sector i suport a l’innovació.

FIGUERES IMPULSA un nou model econòmic

  •  Empreses innovadores, sostenibles i competitives
  •  Llocs de treball de qualitat
  •  Diversificació econòmica
  •  Suport i acompanyament a l'emprenedoria

 

Aquest projecte s'emmarca dins del projecte GIRONA, ECOSISTEMA INNOVADOR presentat en el marc de la convocatòria de PECT (Programes d'especialització i competitivitat empresarial), englobat dins del RIS3CAT i finançat pel FEDER. El projecte està cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional, en el marc del programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.

 

 

 

 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.