Oficina d'Empresa

Invest in Girona-Figueres

El projecte Invest In Girona-Figueres es tracta d’un programa operatiu que té com a objectiu impulsar l’atracció i captació d’inversions, principalment de l’àmbit industrial, i crear un espai compartit d’atenció a possibles inversors, tant procedents de l’estranger com inversions interiors.

El projecte Invest In Girona-Figueres es tracta d’un programa operatiu que té com a objectiu impulsar l’atracció i captació d’inversions, principalment de l’àmbit industrial, i crear un espai compartit d’atenció a possibles inversors, tant procedents de l’estranger com inversions interiors i que té un abast territorial que inclou les àrees urbanes de Girona i Figueres.

El programa està compost per un conjunt d’eines i propostes d’actuació destinades a captar inversions i a donar suport a persones o empreses que volen invertir en el territori.

Entre les primeres, destaquen la recerca de localitzacions per a l’activitat empresarial i un primer servei d’orientació i atenció als inversos.  En quan a les segones, s’ofereix suport en tràmits de creació i d’instal·lació de l’empresa, recerca de finançament i subvencions i recerca i formació de treballadors.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.