• Home/
  • La ciutat/
  • Promoció Econòmica/
  • Oficina d'Empresa/
  • Subvencions en espècie avaluables econòmicament, per millorar la competitivitat de les empreses de la comarca de l’Alt Empordà en el diferents àmbits

Oficina d'Empresa

Subvencions en espècie avaluables econòmicament, per millorar la competitivitat de les empreses de la comarca de l’Alt Empordà en el diferents àmbits

Les empreses de la comarca de l’Alt Empordà poden sol·licitar aquest ajut consistent en un pla d’acció personalitzat en els àmbits de model de negoci, planificació estratègia, i de TIC elaborat per consultors experts.

Aquesta millora consisteix  en sessions d’assessorament que ofereix l’Ajuntament de Figueres en els àmbits següent :

- Model de negoci i planificació estratègica

-TIC

Amb la particularitat que cada empresa podrà escollir només un àmbit d'assessorament.

Hi haurà 4 sessions de 3 hores de pla de treball per l’àmbit d'assessorament escollit.

Cada empresa rebrà quatre sessions d’assessorament d’una duració de 3 hores cadascuna: Sessió de diagnosi, Sessió de pla de treball, i dues sessions de seguiment. A més de les sessions, les empreses rebran un pla d'acció personalitzat elaborat pel consultor designat o contractat per l'Ajuntament, el qual s’entregarà a l’empresa desprès de la finalització de les sessions d’assessorament.

S’hi destina la quantitat total de 28.800 euros, amb una subvenció màxima de 480 € per sol·licitud, fins esgotar el crèdit disponible.

Aquesta és una acció inclosa dins del marc del projecte Cooperativa 2.0 i Incubadora Vertical per al foment de la competitivitat empresarial a l’Alt Empordà cofinançada pel PO FEDER Catalunya 2014-2020 amb un 50% i la Diputació de Girona amb un 25%.

El termini de presentació d’instàncies del 10 al 23 de setembre.

Si tens algun dubte o consulta, pots enviar un correu electrònic a oficinaempresa@figueres.org o trucar al 972 67 42 61.

 Podràs presentar la sol·licitud a través del portal telemàtic municipal a l'adreça https://tinyurl.com/etramfigueres on et caldrà disposar d'un certificat digital.

Si tens dubtes sobre la presentació d'instàncies telemàtiques clica el següent enllaç: http://omacw.figueres.org:8085/portal/export/sites/default/omac/publico/AltresDocuments/Tramitacix_telemxtica.pdf

Si no tens certificat digital o no disposes de PC clica l'enllaç per aconseguir un IdCAT mòbil i presentar tot seguit la sol·licitud (és molt fàcil): http://omacw.figueres.org:8085/portal/export/sites/default/omac/publico/AltresDocuments/idCAT_mobil.pdf
  

També ens la pots fer arribar per correu ordinari a: 

AJUNTAMENT DE FIGUERES

Avda. Salvador Dalí, 107

17600 FIGUERES

 

Finalment, pots fer-ho també presencialment a l'OMAC amb cita prèvia, que pots demanar a http://cites.figueres.org, però recorda que si ets una entitat jurídica (empresa, associació, etc.) estàs obligat a presentar la sol·licitud per mitjans telemàtics.

 

Imatges

Informació relacionada

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.