Sector Agroalimentari

Campanya "A Figueres els dijous, mercat i... arròs per a tots!

50 restaurants de la ciutat i els mercats de la fruita i verdura i el de la roba s'han adherit a la campanya. Se sortejaran 50 dinars d'arròs dobles pels compradors dels mercats de Figueres.

La campanya promocional "A Figueres els dijous, mercat i... arròs per a tots!" vol vincular més la relació entre gastronomia i mercats a la ciutat. Cada dijous, més de 50 restaurants de la ciutat oferiran plats d'arròs en les seves cartes i menús. La campanya s'allargarà fins al 2 de desembre de 2021.

Aquesta iniciativa també vol posar en valor el pes del mercat a Figueres, ja que és de les poques ciutats que tenen mercat tres cops per setmana. Així mateix, el mercat de la roba és un punt d'atracció comercial que rep cada setmana centenars de visitants.

"A Figueres els dijous, mercat i... arròs per a tots!" vol combinar aquests dos elements singulars de la ciutat, una molt bona gastronomia i uns mercats amb una gran oferta d'aliments de gran qualitat.

Del 21 d'octubre al 4 de novembre en comprar al mercat es podrà participar en un sorteig de 50 dinars d'arròs per a dues persones en els establiments vinculats a la campanya.

Més informació a comerc@figueres.org o al 972 67 42 61.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.