• Home/
  • Notícies/
  • Acaben els treballs de millora de prop de 1.000 m2 de cruïlles

Notícies

Acaben els treballs de millora de prop de 1.000 m2 de cruïlles

Notícia 12/11/2011

L’alcalde Santi Vila, ha visitat aquest divendres un dels punts de la ciutat on l’Ajuntament ha actuat aquestes últimes setmanes. Es tracta de la millora de tres cruïlles a l’entorn dels ...

L’obra ha comportat la millora de més de 700 metres quadrats d’espai públic, eixamplant voreres, elevant els passos de vianants i instal·lant nou mobiliari urbà. Vila recorda que es tracta d’una actuació que busca millorar l’espai públic i fer-lo més segur per als vianants. A més, afegeix que “hem actuat en una zona de molta afluència de ciutadans, a l’entorn d’equipaments de ciutat com la Biblioteca Fages de Climent, el Casino Menestral o els Serveis Socials”.  

Actuació més amplia
L’obra a l’entorn dels antics jutjats va començar després que acabessin els treballs a un altre punt de la ciutat: la cruïlla dels carrers Concòrdia i González de Soto. Una millora de 200 metres quadrats que se suma a altres actuacions del mateix tipus realitzades a aquesta zona.

Tots aquests treballs s’emmarquen en el Pla de Millores, que el Govern executa a diferents punts de la ciutat des del 2008, i que en aquest cas tenen per objectiu la millorar de la seguretat als vianants perquè tinguin prioritat sobre els vehicles. 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.