• Home/
  • Notícies/
  • Augmenten un 36% les visites a l’oficina de turisme de Figueres

Notícies

Augmenten un 36% les visites a l’oficina de turisme de Figueres

Notícia 11/07/2012

Les visites i consultes a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Figueres, de gener a juny, han augmentat un 36’66 % respecte el mateix període de l’any passat. ...

Per procedència destaca l’augment de visitants de Catalunya en un 96,20%, centrat especialment ens els de la demarcació de Tarragona que han crescut un 197%, seguit dels de Lleida amb un 129% més de visitants. A la resta d’Europa es reafirma el creixement continu dels últims anys dels turistes russos. Aquesta vegada han augmentat en un 43%. Una tendència que, entre d’altres, han experimentat també els visitants d’Itàlia (un 78% més); els dels Països Nòrdics (63% més) o els del Regne Unit (89% més).

El regidor de Promoció Econòmica, Manuel Toro creu que “les dades demostren l'excepcionalitat de l'Empordà i la seva capital com a destinació turística. No obstant, actualment molts europeus opten per destinacions menys exòtiques, més properes i amb tots els ingredients com els de casa nostra: destinació turística preferent i atractiva, museus, paisatge, sol i platja, gastronomia, enologia i molts altres”.

Punts d’informació
A finals de setmana es posarà en un funcionament un nou punt d’informació a l’estació de tren convencional. Espai que se sumarà a l’oficina de Turisme de la plaça del Sol i al punt informatiu que s’obre a l’estiu a la plaça Gala – Salvador Dalí.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.