• Home/
  • Notícies/
  • Cinc tallers de conversa a tres escoles de Figueres

Notícies

Cinc tallers de conversa a tres escoles de Figueres

Notícia 29/01/2018

L'Oficina de Català dins del Pla de Voluntariat per la Llengua organitza cinc tallers per millorar el català pels centres educatius que ha començat aquest mes de gener i durarà més de dos mesos.

El projecte ha començat amb dos tallers de conversa a l’escola Anicet de Pagès, un taller al Pallach i dos tallers al Parc de les Aigües. Aquests grups de conversa tenen per objectiu que els participants amb un nivell molt bàsic de català puguin practicar en un context real i distès una hora i mitja a la setmana durant deu setmanes.

Les sessions, que han començat aquest mes de gener i que s’acabaran a finals del mes de març, estan conduïdes per Antònia Solsona, Àngels Bosch, Montse Guixà, Sonia Sánchez i Jesús Llorente, tots ells col·laboradors habituals del programa de Voluntariat per la llengua.

Per a molts d’aquests participants dels tallers de conversa, serà un pas previ per poder-se inscriure després en un curs de català per a adults.

Aquests grups de conversa  estan inclosos en un projecte de Voluntariat per la llengua als centres educatius que es duen a terme en col·laboració amb el Pla educatiu d'entorn de Figueres.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.