• Home/
  • Notícies/
  • Cineclub Diòptria presenta aquest vespre "La fiesta de despedida" dins del projecte "La Mort, Digna i Il·lustrada"

Notícies

Cineclub Diòptria presenta aquest vespre "La fiesta de despedida" dins del projecte "La Mort, Digna i Il·lustrada"

Notícia 17/01/2018

La pel·lícula d'aquest dimecres forma part de les activitats programades entorn el projecte de l'Associació Dret a Morir Dignament amb el que es vol posar sobre la taula el debat de la mort digna.

"La fiesta de despedida" de Sharon Maymon i Tal Granit és la primera activitat programada relacionada amb el projecte que es podrà veure avui dimecres a les 21 hores al Cineclub Diòptria de la Sala La Cate. L'activitat principal que encapçala el projecte és una exposició que es podrà visitar fins el 18 de febrer a la Casa Empordà, la resta es faran durant tot el mes i són una xerrada i debat a càrrec de la Presidenta de la DMD Isabel Alonso, un recurs educatiu amb activitats didàctiques pel segon cicle de secundària i batxillerat, a més de visites guiades i permanències amb una persona voluntària de DMD a l'exposició.

Sinopsis de 'La fiesta de despedida' de Sharon Maymon (2014):

A una residència de gent gran de Jerusalem, un grup d'amics construeix una màquina per practicar l'eutanasia amb la fi d'ajudar a un amic malalt terminal. Però quan s'escampen els rumors sobre la màquina, altres els hi demanaran ajuda, el que es plantejarà com un dilema emocional i els implicarà en una aventura absurda.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.