• Home/
  • Notícies/
  • El CINC arriba per segona vegada a la ciutat de Figueres

Notícies

El CINC arriba per segona vegada a la ciutat de Figueres

Notícia 30/01/2013

La segona edició del Cinema Infantil en Català comença aquest mes de febrer  a Figueres. La programaci&oacut...La proposta ha estat organitzada per l’Àrea de Cultura i l’Àrea d’Acció Cívica  Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Figueres, l’Oficina de Català de Figueres, del Consorci per a la Normalització Lingüística, i el Cineclub Diòptria, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat.

La iniciativa la va posar en marxa la Direcció General de Política Lingüística  l’any 2001 amb l’objectiu d’ampliar l’oferta de cinema infantil en català al mercat, formar nous espectadors i potenciar l'hàbit de consumir productes cinematogràfics en català, gràcies a una programació atractiva i una política de preus baixos. El cicle està plenament consolidat arreu del país; al llarg de l’any se’n fan dues edicions, una a la primavera i l’altra a la tardor.

Actualment, el cicle està coorganitzat amb diversos ajuntaments, el Consorci per a la Normalització Lingüística i alguns circuits de distribució cinematogràfica.

La programació de Figueres començarà el proper diumenge 3 de febrer amb la pel·lícula Madagascar 3: de marxa per Europa. La proposta per al dia 10 de febrer és Kerity i la casa dels contes. El dia 24 de febrer és projectarà Pànic a la granja. El cicle és tancarà el diumenge 17 de març amb Arrietty i el món dels remenuts.

Per a la difusió d’aquest cicle la Direcció General de Política Lingüística ha editat 13.000 programes que es repartiran a les escoles de Figueres i de l’Alt Empordà.

Clica i descarrega't el programa del CINC a Figueres.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.