• Home/
  • Notícies/
  • El govern de Figueres dóna compte al Ple d'aquest dijous de les xifres positives del tancament del pressupost 2016 amb 4M € de saldo positiu i d'un Pl

Notícies

El govern de Figueres dóna compte al Ple d'aquest dijous de les xifres positives del tancament del pressupost 2016 amb 4M € de saldo positiu i d'un Pl

Notícia 04/04/2017

El govern de Figueres donarà compte al Ple ordinari d'abril de la liquidació de l'exercici pressupostari del 2016 amb el que s'ha assolit un saldo positiu de 4M€ i la recuperació de la capacitat inversora de l'Ajuntament, amb la reducció d'un 50% de l'endeutament respecte a l'any 2012. Amb un pressupost d'ingressos de 58.081.352 € i unes despeses finals de 53. 488.990 €, el resultat pressupostari ajustat de l'exercici 2016 ha estat de 6.868.173 € positius.

 L'equip de Govern de Figueres també ha presentat a tots els Grups Municipals del Consistori un Pla Pressupostari a tres anys en el que es constata el bon estat de les finances municipals per poder fer front a les despeses i inversions que el govern proposa en el Pressupost Municipal per aquest 2017 sense crear dèficit, desmentint així les afirmacions dels grups municipals del PSC, CExF i els regidors no adscrits que creen alarmisme respecte el futur econòmic de l'Ajuntament.


L'alcaldessa Marta Felip destaca: "La gestió que fet des que sóc Alcaldessa d'aquesta ciutat no només ha generat resultats positius i estalvi a l'Ajuntament, sinó també ha evitat despeses com els 6 milions que amenaçaven la Hisenda municipal amb la sentència del Turó baix. En els propers anys, aquest bona gestió seguirà sent-hi, fet que permetrà assolir totes les despeses d'aquest Pressupost 2017 i a més a més, fer 10 milions d'euros en inversions".

 

 

 

 

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.