• Home/
  • Notícies/
  • EL PROGRAMA “TREBALL I FORMACIÓ” FORMARÀ I DONARÀ FEINA A UNA VINTENA DE PERCEPTORS DE LA RENDA MÍNIMA D’INSERCIÓ A FIGUERES

Notícies

EL PROGRAMA “TREBALL I FORMACIÓ” FORMARÀ I DONARÀ FEINA A UNA VINTENA DE PERCEPTORS DE LA RENDA MÍNIMA D’INSERCIÓ A FIGUERES

Notícia 05/11/2015

El Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu han concedit una subvenció a l’Ajuntament de Figueres per tal que es desenvolupi el programa “Treball i Formació” a la ciutat.

Aquest programa ofereix formació i experiència laboral a un total de 20 persones que es troben en situació d’atur i que són beneficiàries de la renda mínima d’inserció.

La subvenció atorgada per desenvolupar el projecte és de 161.903,04 € i permetrà que una vintena de persones rebin una formació d’entre 20 i 30 hores i tinguin un contracte laboral a jornada completa durant mig any per realitzar tasques de caràcter públic i interès social. Els projectes a realitzar a Figueres són:

-     Equip de neteja i manteniment dels espais verds i naturals de Figueres

-     Neteja, desinfecció i condicionament de locals i espais municipals

-     Projecte de medi ambient

-     Manteniment d’edificis municipals i d’espais públics de Figueres

-     Mediació intercultural en la zona oest de Figueres

Està previst que el programa comenci a finals d’any i per a poder-se presentar és imprescindible estar a l’atur i ser  beneficiari de la renda mínima d’inserció. Els interessats han d’adreçar-se a l’Oficina de Treball de la Generalitat de Figueres (c/ Anicet de Pagès, 10).

El regidor de Promoció Econòmica, Manuel Toro, ha explicat que a aquest col·lectiu de persones és “fonamental dotar-los de capacitats que els permetin accedir al mercat laboral, donat que amb la formació s'incrementen les seves possibilitats i, d'altra banda, realitzen tasques remunerades en benefici de la ciutat”.

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.