• Home/
  • Notícies/
  • El robatori d’un tram de fibra òptica deixa sense serveis informàtics l’edifici municipal de l’avinguda Salvador Dalí

Notícies

El robatori d’un tram de fibra òptica deixa sense serveis informàtics l’edifici municipal de l’avinguda Salvador Dalí

Notícia 19/03/2014

El robatori d’un tram de 150, dels prop de 900 metres, de cable de fibra òptica que connecta l’edifici consistorial de la plaça de l’Ajuntament amb el de l’avinguda Salvador Dal...

Avaluada la situació pels tècnics municipals s’ha optat per substituir tot el tram de fibra òptica. S’ha determinat que aquesta actuació serà més ràpida i efectiva que actuar només en el tram sostret. És per això que d’aquesta mateixa tarda, operaris d’una empresa especialitzada ja treballen per solucionar la situació. Les feines es realitzaran en grups de 4 operaris i en horari nocturn si és necessari. Es treballa amb la previsió de finalitzar les feines al llarg de divendres. 

El tall de fibra òptica, a més d’afectar la resta de serveis de l’edifici de l’avinguda Salvador Dalí, provoca que l’Oficina Municipal d’Atenció al Ciutadà (OMAC) no pugui realitzar moltes de les actuacions que té delegades. Tot i això, l’OMAC continuarà atenent al públic figuerenc en l’horari habitual, garantint el registre d’entrada de documents i la realització de tràmits urgents.

Des de l’Ajuntament de Figueres es demana disculpes per les molèsties ocasionades per una situació provocada per un fet totalment aliè al funcionament municipal.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.