• Home/
  • Notícies/
  • El termini per a la presentació de candidatures als Premis Emprenedors Alt Empordà 2016 s’acaba el 18 de març

Notícies

El termini per a la presentació de candidatures als Premis Emprenedors Alt Empordà 2016 s’acaba el 18 de març

Notícia 16/02/2016

S'impulsa la presència dels alumnes dels instituts de la comarca. La data límit per a la presentació de candidatures és el 18 de març.

Ajuntament de Figueres, Consell Comarcal, Associació d’empresaris i emprenedors de Girona (AEEG), Setmanari de l’Alt Empordà i Associació Fòrum Imagina organitzen per vuitè any consecutiu una nova edició dels Premis Emprenedors Alt Empordà. Uns guardons que tenen l'objectiu de dinamitzar i promocionar la iniciativa emprenedora a la comarca, a més de reconèixer l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat  socioeconòmica i de creació de llocs de treball. El termini per presentar les candidatures finalitza el 18 de març.

Per aquesta edició els organitzadors han decidit augmentar la presència dels instituts de l’Alt Empordà, els quals disposen d’una categoria reservada per a ells, Premi Millor idea de negoci. Per fer-ho possible s’han organitzat xerrades amb emprenedors i empresaris a diferents centres de secundària i, fins i tot, una jornada de treball específica sobre els premis.

A més de la categoria destinada als estudiants de secundària, com ja és habitual el certamen inclou tres categories diferents més: Premi Jove Empresari (per a empresaris empordanesos menors de 42 anys); Premi Emprenedor (per a projectes que suposin la creació d'una nova empresa); i Premi a la línia de negoci innovadora (per a projectes engegats durant els darrers tres anys).

Els interessats a participar-hi poden consultar les bases dels guardons al web www.premisemprenedorsaltemporda.com. També es pot demanar més informació a l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres (972 67 42 61 -  promocioeconomica@figueres.org) i a l'àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l'Alt Empordà (971 51 44 70 - promocio@altemporda.org).  

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.