• Home/
  • Notícies/
  • Els ocupants desisteixen i abandonen quatre dels set pisos de l'edifici del carrer Albera

Notícies

Els ocupants desisteixen i abandonen quatre dels set pisos de l'edifici del carrer Albera

Notícia 17/07/2015

Des del passat 8 de juliol, en què la Guàrdia Urbana va realitzar un operatiu conjunt amb les empreses de llum, aigua i gas contra les ocupacions il•legals a l’edifici del c/Albera, els ocupants de quatre d’aquests pisos han abandonat l'edifici.

Durant aquests nou dies, s’ha seguit amb la presència policial exterior i de seguretat privada dins l’edifici, permetent detectar intents alternatius de connexió a la xarxa elèctrica i d’aigua.

El tinent d’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana i Habitatge, Pere Casellas, remarca la importància que té que aquest sistema contra ocupacions il·legals que s’ha començat a implantar funcioni i doni resultats immediats. “Això ens permetrà aplicar-ho amb seguretat a la resta d’edificis amb pisos ocupats”.

Per la seva banda, l’alcaldessa, Marta Felip, es mostra satisfeta amb els resultats d’aquest model d’actuacions que combinen els operatius de seguretat amb el diàleg. “Escoltant els veïns i buscant una solució conjunta, s’aconsegueix complicitat amb la Guàrdia Urbana i més efectivitat en la resolució d’aquests conflictes”.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.