• Home/
  • Notícies/
  • Es convoca una nova edició del Premi Maria Rosa Ymbert contra la desigualtat de gènere

Notícies

Es convoca una nova edició del Premi Maria Rosa Ymbert contra la desigualtat de gènere

Notícia 28/01/2020

El guardó vol ser un homenatge a la figura de la figuerenca pel seu compromís en la igualtat entre homes i dones i va dirigit als estudiants de tercer i quart d’ESO de tota la comarca. El termini per a la presentació dels treballs, en categoria plàstica o literària, s’obre dilluns, 3 de febrer

L’Ajuntament de Figueres convoca el Premi Maria Rosa Ymbert contra la desigualtat de gènere. Aquest any arriba a la 14a edició. A partir de dilluns, 3 de febrer i fins el dia 17, els alumnes de tercer i quart d’ESO dels centres educatius de la comarca de l’Alt Empordà podran presentar els seus treballs a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Figueres (OMAC).

Hi ha dues categories per participar al Premi: la plàstica i la literària. L’objectiu és expressar i plasmar de manera creativa a través d’un dibuix, fotografia o escrit literari sobre la igualtat entre homes i dones.

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, explica que “una de les apostes i prioritats del Govern és la igualtat i aquest premi és una bona manera perquè els adolescents prenguin consciència de la igualtat de gènere i alhora fer un homenatge a la Maria Rosa Ymbert pel seu compromís en la igualtat entre homes i dones”.  

 

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.