• Home/
  • Notícies/
  • Estelades i senyeres per la Diada Nacional de Catalunya a Figueres

Notícies

Estelades i senyeres per la Diada Nacional de Catalunya a Figueres

Notícia 06/09/2012

L’Ajuntament de Figueres instal·larà dues estelades durant la Diada Nacional de Catalunya als espais públics de la ciutat dedicats als presidents de la Generalitat Ll...

D’altra banda, i per sisè any consecutiu, l’Ajuntament regalarà 1.000 senyeres perquè els figuerencs i figuerenques engalanin els balcons i finestres durant la Diada. Unes senyeres que es podran aconseguir de forma gratuïta els 6 a partir de les 10 h a la plaça de l’Ajuntament. La distribució anirà a càrrec de l’Associació de Voluntaris de la ciutat.

Un dels punts on també hi haurà la senyera és a la plaça Frederic Marès que acollirà l’Ofrena Floral al monument als Drets dels Pobles. Organitzada per l’Ajuntament i Òmnium Cultural, es farà el mateix 11 de setembre, a partir de les 10 h del matí. Aquest any l’ofrena, i seguint amb la política d’austeritat aplicada pel consistori, no es tancarà amb el tradicional aperitiu a l’Hotel President. 

Conferència institucional
Per a la celebració de la tradicional conferència institucional s’ha convidat a Ferran Requejo, doctor en Filosofia i catedràtic de ciència política, qui ha titulat la seva intervenció “L’Emancipació nacional de Catalunya. Una perspectiva comparada”. Un acte organitzat conjuntament des de l’Ajuntament i l’Assemblea Nacional Catalana, que es farà el 10 de setembre, a partir de les 19 hores, al Saló de sessions de la casa consistorial.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.