• Home/
  • Notícies/
  • Figueres acull la selecció de personal del nou establiment del grup Ametller Origen a la ciutat

Notícies

Figueres acull la selecció de personal del nou establiment del grup Ametller Origen a la ciutat

Notícia 04/09/2019

El grup alimentari ha iniciat la selecció de 30 vacants amb la col·laboració de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres

El grup Ametller Origen, cadena de supermercats especialitzats en la producció i comercialització de fruites i verdures, té previst obrir un nou establiment a la ciutat de Figueres els propers mesos. Amb l’arribada a la ciutat, el grup alimentari té previst la contractació de trenta treballadors per desenvolupar les tasques d’atenció al client, a més de venedors i personal de producte fresc i restauració, entre d’altres.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Jesús Quiroga, ha destacat que “l’arribada d’aquest grup alimentari consolida Figueres com un pol d’atracció de grans empreses i mostra l’atractiu econòmic del municipi per captar inversions comercials”.

Suport en el procés de selecció

Durant tot el procés d’implementació a la ciutat, Ametller Origen ha disposat de l’assessorament de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres per a la selecció del personal. Al llarg del mes d’agost l’empresa alimentària va captar perfils laborals a través de webs especialitzades i de la fira d’ocupació TreballemGi Alt Empordà. Des de l’Àrea de Promoció Econòmica també se’n va facilitar candidatures professionals que s’ajustaven a les seves necessitats.

Aquest dimecres 4 de setembre el grup Ametller Origen ha portat a terme el procés de selecció de personal per a la seva nova botiga a Figueres a les instal·lacions de l’Àrea de Promoció Econòmica, un servei municipal que també ha contribuït aportant candidats dels programes propis de formació i ocupació, a més d’ajudar a la difusió de l’oferta de treball.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.