• Home/
  • Notícies/
  • Figueres comença els tallers participatius del nou Pla d'Ordenació Urbana Municipal (POUM)

Notícies

Figueres comença els tallers participatius del nou Pla d'Ordenació Urbana Municipal (POUM)

Notícia 12/09/2018

Tindran lloc a l'escola Parc de les Aigües el 18 i 25 de setembre, i el 2 i 9 d'octubre, de 19.30 h. Per participar en els tallers, cal inscripció prèvia al telèfon 972032341 o a través del correu poum@figueres.org

L'Ajuntament de Figueres iniciarà el dimarts 18 de setembre els tallers participatius del nou Pla d'Ordenació Urbana Municipal (POUM). Els tallers  tindran lloc a l'escola Parc de les Aigües, a les 19.30 h, els dimarts 18 i 25 de setembre, i 2 i 9 d'octubre.

Per acord plenari de 2 d'agost, el termini d'exposició pública de l'Avanç del POUM i de la presentació de suggeriments s'ha ampliat fins el dia 15 de novembre de 2018, per tal de portar a terme i completar el programa de participació ciutadana i facilitar la presentació de suggeriments o altres alternatives de planejament.

L'avanç del pla, que ha d'actualitzar l'existent que data del 1983, va exposar-se públicament durant el mes de juny, en exposicions permanents i itinerants a peu de carrer i a diversos espais municipals, després que el ple municipal l'aprovés en la sessió del mes d'abril. També es van dur a terme un cicle de xerrades informatives.

Per participar en els tallers, cal inscripció prèvia al telèfon 972032341 o a través del correu poum@figueres.org

Tota la informació es pot consultar a la pàgina web municipal www.figueres.cat/poum.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.