• Home/
  • Notícies/
  • Figueres convertirà la mobilitat de quatre carrers en zona de "prioritat invertida"

Notícies

Figueres convertirà la mobilitat de quatre carrers en zona de "prioritat invertida"

Notícia 20/09/2022

Es tracta de carrers de plataforma única: carrer de la Jonquera, Barceloneta, Muralla i Peralada Coincideix en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Figueres transformarà la mobilitat de quatre carrers de la ciutat en zona de "prioritat invertida". Això significa que conviuran els vianants i els vehicles de motor donant prioritat als vianants per damunt dels vehicles, que estaran limitats a circular a 20 quilòmetres per hora. Es tracta de carrers que actualment són de plataforma única: carrer de la Jonquera, Peralada, Barceloneta i Muralla.

Aquesta decisió del Govern, juntament amb la resta de carrers de la ciutat on la velocitat dels vehicles està limitada a 30km/h, està orientada a pacificar el trànsit en la trama urbana de la ciutat.

El regidor de Mobilitat, Xavier Amiel, ha destacat que "aquest és un pas endavant per garantir la convivència a la ciutat entre vehicles de motor i vianants i perquè aquests últims vagin guanyant pes i alhora tenir més prioritat".

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.