• Home/
  • Notícies/
  • Figueres convoca les beques Agita a la creació i ajuts a la producció, exhibició i difusió de les arts

Notícies

Figueres convoca les beques Agita a la creació i ajuts a la producció, exhibició i difusió de les arts

Notícia 18/02/2022

També es convoca la beca de recerca Ciutat de Figueres, que té com a objectiu el foment de l’estudi en els àmbits de les ciències socials i humanes i de les ciències naturals

Figueres ha aprovat la convocatòria per a les beques Agita a la creació i ajuts a la producció, exhibició i difusió de les arts 2022. L’objectiu és fomentar la creativitat facilitant l’aparició, el desenvolupament i la consolidació de projectes artístics contemporanis a la ciutat de Figueres. S’hi destina un total de 33.000 euros, amb una dotació màxima per a cada projecte de 10.000 euros.

Les beques Agita van dirigides a artistes i creadors dels àmbits plàstics i visual, escènic, literari, audiovisual, a totes aquelles persones i col·lectius amb un projecte creatiu, amb especial interès pels que mostrin vocació de professionalització i voluntat de projecció exterior (itinerància d’exposicions, divulgació, edició i gires d’espectacles).

El termini de presentació de sol·licituds per a les beques és de l’1 al 15 de març. 

Per altra banda, també s’ha aprovat la convocatòria per a l’atorgament de la beca de recerca ciutat de Figueres. Una beca, de caràcter anual, que té com a objectiu el foment de l’estudi en els àmbits de les ciències socials i humanes i de les ciències naturals, i que s’atorga al millor projecte d’investigació inèdit en els camps social i científic referits a la ciutat de Figueres.

Poden optar a la beca els investigadors que, de forma individual o col·lectiva, presentin una proposta de recerca. La beca està dotada amb 7.500 euros. El termini de presentació de sol·licituds de la beca és de l’1 al 15 de març.

 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.