• Home/
  • Notícies/
  • Figueres nomenada vicepresidenta d’Energie Cities

Notícies

Figueres nomenada vicepresidenta d’Energie Cities

Notícia 19/04/2011

La ciutat ostenta una de les vicepresidències d’Energie Cities, la comissió que aplega les 1.200 ciutats europees i que vetlla pel compliment del Pacte d’Alcaldes per a la reducció del...

Amb aquesta iniciativa, Figueres es converteix en la primera ciutat de menys de 250.000 habitants que forma part de la junta directiva de l’ens europeu, el qual es va reunir la setmana passada a Zagreb per, entre d’altres, renovar els seus òrgans directius. Les altres ciutats que formen part d’aquesta junta són: París, Brussel·les, Helsinky, Heidelburg, Vaxjer, Bielso, Braso, Leicester, Delft i Vilanova do Gaio.

La ciutat va entrar a formar part d’Energie Cities fa només dos anys, gràcies a la condició de líder d’Imagine, un projecte europeu que té per objectiu connectar i comunicar les grans administracions supranacionals amb les administracions locals perquè aquests últims puguin saber de quines ajudes i recursos disposen per materialitzar nous i innovadors projectes.

 El regidor de Medi Ambient destaca “la importància que Figueres tingui un paper a la junta directiva d’Energie Cities. En primer lloc perquè confirma les polítiques mediambientals que hem dut a terme els darrers anys a la ciutat i, en segon lloc, perquè ens situem dins una xarxa molt influent en matèria de medi ambient en l’àmbit europeu”

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.