• Home/
  • Notícies/
  • Figueres obre el període per tal que emprenedors puguin accedir als espais de la Incubadora Vertical d'Empreses

Notícies

Figueres obre el període per tal que emprenedors puguin accedir als espais de la Incubadora Vertical d'Empreses

Notícia 27/01/2022

L'Ajuntament de Figueres a aprovat les bases inicials per a la concessió de subvencions per utilitzar els 10 despatxos la Incubadora Vertical d'Empreses. El projecte està destinat a emprenedors que vulguin fer ús de l'espai per a desenvolupar els seus projectes.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és principalment oferir eines des de l'Ajuntament al talent local, per impulsar la posada en marxa de projectes empresarials, i crear així, un espai on puguin relacionar-se i crear sinergies entre ells.

 

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, valora positivament aquesta concessió "Davant de dos anys complicats econòmicament i socialment, continuem posant   a l'abast dels ciutadans serveis pels joves que vulguin emprendre els seus projectes, i estem segurs que aquesta iniciativa tindrà uns resultats molt positius. La Incubadora Vertical serà un element més de transformació per a Figueres."

 

Es poden sol·licitar els espais a partir del mes de març però ja es poden començar a enviar propostes i consultes a : oficinaempresa@figueres.org

 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.