• Home/
  • Notícies/
  • Figueres oferirà el servei d’aigua a Vilafant a partir de l’1 de gener

Notícies

Figueres oferirà el servei d’aigua a Vilafant a partir de l’1 de gener

Notícia 22/10/2012

La Comissió informativa de l’Ajuntament de Figueres ha aprovat, aquest migdia, que l’empresa municipal Figueres de Serveis SA (Fisersa) s’encarregui de la gestió...

Es tracta d’un acord que s’ha treballat a nivell polític i tècnic en els darrers mesos amb diferents reunions que també han servit per posar els pilars del contracte marc del nou servei. Un document que es farà públic en les properes setmanes i on s’hi reflecteix, a grans trets, tot el relacionat amb el nou servei, així com els drets i deures de l’empresa i del municipi.

Per dur a terme la gestió del servei, Fisersa ha hagut de modificar els seus estatuts per permetre que l’empresa actuï fora del terme municipal de Figueres i perquè Vilafant s’incorpori com a soci. Una condició que permetrà al municipi tenir representació al Consell d’Administració i la Junta General de l’empresa municipal figuerenca.

L’alcalde de Figueres, Santi Vila, es mostra satisfet per tancar un acord beneficiós per les dues parts i perquè avança en el camí necessari de mancomunar serveis entre municipis i administracions. Tot això per reduir costos i per trobar sinergies entre dues poblacions veïnes.

Recordar que des de Fisersa ja fa anys que s’ofereix el servei de transport públic a Vilafant. 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.