• Home/
  • Notícies/
  • Figueres posarà en marxa un servei de recollida de càpsules de cafè

Notícies

Figueres posarà en marxa un servei de recollida de càpsules de cafè

Notícia 28/05/2014

L’Ajuntament de Figueres i Nestlé España SA han acordat oferir un nou servei de recollida selectiva. Es tracta de recollir les càpsules de plàstic i alumini del cafè de les c...

Actualment no es recull selectivament aquest residu a Figueres, sinó que es tracta juntament amb la fracció de rebuig. Des del servei municipal de Medi Ambient es considera que aquest nou servei permetrà que la ciutadania pugui reciclar les càpsules, contribuint de forma notable a la reducció de la generació de residus.

La recollida de les càpsules es durà a terme a la deixalleria municipal i a través de la deixalleria mòbil, que dóna servei a tots els barris de Figueres. A través d’un conveni entre Ajuntament i Nestlé España SA, l’empresa ubicarà uns contenidors especials a les dues deixalleries i s’ocuparà de buidar-ne el contingut i transportar-lo a una planta específica per al seu tractament.

El regidor de Medi Ambient, Pere Giró, destaca de forma positiva que  “la ciutat disposi d’un nou servei de recollida selectiva que dóna resposta a una necessitat que havíem detectat des de fa mesos. A més, i a través de l’acord amb l’empresa, aquest nou servei no tindrà cap cost per la ciutat. Ni la seva recollida ni el seu transport”.

El nou servei de recollida selectiva de càpsules de plàstic i alumini de cafè entrarà en vigor les setmanes vinents, quan Nestlé España SA instal·li els contenidors a les dues deixalleries.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.