• Home/
  • Notícies/
  • Figueres presenta la 4a edició dels Tastets Surrealistes

Notícies

Figueres presenta la 4a edició dels Tastets Surrealistes

Notícia 02/06/2016

Del 9 de juny al 9 de juliol, la ciutat de Figueres celebrarà la 4a edició dels Tastets Surrealistes, una activitat organitzada des de l'Ajuntament juntament amb Comerç Figueres, el patrocini d’Estrella Damm i el suport de la Fundació Gala-Salvador Dalí.

Després de l’èxit de l’edició anterior, amb uns 4.300 menús servits, aquesta proposta segueix amb el missatge i voluntat de descobrir la gastronomia més surrealista a la capital de l’Alt Empordà, enguany amb un total de vint-i-quatre establiments que presentaran plats d'inspiració daliniana. Una oferta gastronòmica única al país que va acompanyada del maridatge de la cervesa Inedit Damm. Cada restaurant oferirà un menú, amb sis tastets, que oscil·len entre els 12 € i els 20 €.

S’ha editat un llibret amb la informació de cada establiment amb el seu menú de tapes, el preu i la seva localització en el mapa, i també s’ha creat una aplicació a “Gastronosfera”.

El regidor de Fires i Mercats, Jordi Masquef, destaca i agraeix la col·laboració de Comerç Figueres en aquest projecte que, amb aquesta quarta edició, “s’ha consolidat amb èxit absolut i s’ha apostat per la qualitat i la varietat”.

Per la seva banda, l’alcaldessa Marta Felip apunta que “aquesta ruta és un reflex de la revolució gastronòmica que està vivint Figueres en els darrers quatre anys, i de la implicació del sector de l’hostaleria participant en iniciatives conjuntes de promoció de la ciutat. Durant un mes, els figuerencs, i també els visitants d’arreu, podran comprovar el bon nivell, la diversitat i la qualitat de l’oferta gastronòmica de la ciutat”.

Aquesta quarta edició, a més a més, comptarà amb activitats paral·leles a la ciutat, com ara el 22è Festival de Jazz, la tercera edició Festival Internacional de Dansa Agitart, la revetlla de Sant Pere, exposicions o la inauguració de la nova oficina de turisme a la Casa Empordà.

 

Imatges

Vídeos

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.