• Home/
  • Notícies/
  • L’Ajuntament ampliarà els aparcaments dissuassoris gratuïts del Parc de les Aigües

Notícies

L’Ajuntament ampliarà els aparcaments dissuassoris gratuïts del Parc de les Aigües

Notícia 10/01/2014

L’Ajuntament de Figueres ha tancat un acord amb l’Institut Català del Sol (INCASOL) que permetrà disposar de tres solars al parc de les Aigües que es destinaran a aparcaments dissuasso...

Recordar que el setembre del 2009, el Govern municipal ja va obrir un aparcament dissuassori amb 160 places gratuïtes al carrer Rec Arnau, les quals se sumen a les més de 300 que hi ha en superfície al sector Costa Brava (sector que envolta els carrers i aparcaments esmentats).

Un cop es tramiti administrativament l’acord, l’Ajuntament farà un condicionament de mínims per garantir l’accés als nous aparcaments. Actuacions que es preveu tenir enllestides abans de l’estiu i que consistiran en la construcció dels accessos, en aplanar els solars i en posar una capa d’àrids reciclats per donar uniformitat als solars.

L’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, es mostra satisfeta per l’acord amb l’Incasol, el qual s’ha “materialitzat de forma ràpida i perquè permet anar ampliant la corona d’aparcaments dissuassoris a l’entorn del centre històric de Figueres. Unes zones on aparcar-hi no té cap cost i que et permet arribar al centre de la ciutat amb només cinc minuts”. Felip recorda que amb aquestes actuacions el Govern municipal continua garantint aparcaments gratuïts a uns 800 metres del centre, mentre que aquells que vulguin estacionar més a prop disposen de les zones d’aparcament regulat o els pàrquings privats.

Els solars estan situats al carrer Rec Arnau (just al costat de l’actual aparcament dissuassori) i, els dos següents i de forma consecutiva, a la cruïlla Costa Brava amb avinguda Perpinyà.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.