• Home/
  • Notícies/
  • L’Ajuntament de Figueres comença les obres d’asfaltatge d’una vintena de carrers

Notícies

L’Ajuntament de Figueres comença les obres d’asfaltatge d’una vintena de carrers

Notícia 30/01/2014

L’Ajuntament de Figueres comença l’asfaltatge d’una vintena de carrers de la ciutat. Les obres començaran dilluns vinent i està previst que acabin el 18 de febrer, una durada de ...

El pla inclou 17 actuacions a trams dels carrers Oliva, Vayreda, Borrassà, Lleó-Taure, de l’Església, Vilafant, Col·legi, González de Soto, Narcís Soler, Hortes, Rentador, Escorxador, Ter, Santa Llogaia, Méndez Nuñez, Avinyonet i Colón-Fossos; pl. Creu de la Mà i Camí vell Vilatenim.

Aquesta millora de la via pública permetrà l’asfaltatge de 6.864m2. El cost de les obres és de 117.650,03€ i l’empresa contractada per executar-les és Aglomerats Girona.

Actualment s’està treballant amb el pla d’asfaltatge del 2014 que es farà aquest mateix any. Destacar que serà sis vegades més important que el que s’executa actualment, que correspon al 2013, i que compta amb un pressupost de 600.000€.

Obres a l’encreuament del carrer Rutlla amb la plaça del Gra
L’empresa Construtop Empordà iniciarà, el dilluns 10 de febrer, les obres a l’encreuament del carrer Rutlla amb la plaça del Gra que consisteixen en elevar el pas de vianants. Els treballs, d’acord amb la Guàrdia Urbana, no implicaran el tall al trànsit. 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.