• Home/
  • Notícies/
  • L’Ajuntament de Figueres convoca la setzena edició de la beca de recerca Ciutat de Figueres

Notícies

L’Ajuntament de Figueres convoca la setzena edició de la beca de recerca Ciutat de Figueres

Notícia 07/10/2015

Aquesta beca, de caràcter anual, té com a objectiu el foment de la recerca en els camps social i científic en l’àmbit de la ciutat de Figueres, i s’atorga al millor projecte d’investigació inèdit en els camps social i científic referits a la ciutat.

Poden optar-hi els/les investigadors/res que, de forma individual o col·lectiva, presentin una proposta de recerca d’acord amb les bases de la convocatòria, i el termini de presentació de documentació és fins el dia 6 de novembre de 2015. La dotació de la beca és de 7.500 euros.

Els últims treballs premiats han estat:

2009. La població de Figueres i les plantes. Una aproximació etnobotànica a la ciutat a través del saber dels grans i joves, dels horts familiars i dels mercats. Autors: Montserrat Parada i Joan Vallès

2011. La Societat Coral Erato, 1862-2012. Autors: Marciano Cárdaba, Anna Costal, Alfons Gumbau, Erika Serna, Anna Teixidor i Albert Testart.

2013. L´Institut Ramon Muntaner de Figueres, 1839-2014. Autors: Francesc Canet, Josep Colls, Jaume Guillamet, David Guixeras, Manuel Moreno, Jordi Roig, Joan Manel Soldevilla, Anna Teixidor i Albert Testart.

2014. El Patronat de La Catequística. La Cate, 1921-2014.Presentant per l’entitat Patronat de la Catequística, l’equip de recerca del qual està format per Alfons Martínez Puig, Santi Coll, Sebastià Roig, Alfons Gumbau, Marina Presas i Sílvia Musquera. 

Les bases completes de la convocatòria les podeu trobar a l’enllaç:

http://ca.figueres.cat/la-ciutat/cultura/beca-de-recerca-ciutat-de-figueres-2015-18522/

Per a més informació, podeu adreçar-vos a l’Arxiu Municipal de Figueres, tel. 972 51 49 89 / A/e: arxiu@figueres.org

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.