• Home/
  • Notícies/
  • L'Ajuntament de Figueres iniciarà una ronda d'inspeccions als nuclis zoològics de la ciutat per tal que garanteixin el benestar animals

Notícies

L'Ajuntament de Figueres iniciarà una ronda d'inspeccions als nuclis zoològics de la ciutat per tal que garanteixin el benestar animals

Notícia 05/11/2021

Un cop aprovada l'ordenança del benestar animal l'Ajuntament comença aquesta ronda d'inspeccions pels establiments en els que s'aculli, es mantingui o es criïn animals.

En les properes setmanes l'Ajuntament de Figueres iniciarà un seguit d'inspeccions en els establiments figuerencs els quals tinguin com a activitat la cura o manteniment d'animals per a vetllar que es compleixin tots els protocols.

L'Ajuntament ha aprovat l'ordenança municipal del benestar animal que té com a objectiu garantir els drets animals en tots els locals de Figueres. Així doncs, s'engega un seguit d'inspeccions per controlar el seguiment d'aquesta ordenança.

Per la regidora de Medi Ambient Sònia Trilla: "És molt important per aquest govern tenir cura dels animals, i garantir que tots els establiments de la ciutat ho facin, amb aquesta ronda d'inspeccions tenim l'objectiu d'assegurar que es compleixin els drets animals en tota la ciutat de Figueres".

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.