• Home/
  • Notícies/
  • L'Ajuntament de Figueres organitza una jornada per parlar sobre l'augment i l'interès en les cooperatives

Notícies

L'Ajuntament de Figueres organitza una jornada per parlar sobre l'augment i l'interès en les cooperatives

Notícia 13/06/2016

Aquest dimecres 15 des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres, s’ha organitzat una xerrada per parlar sobre l’augment de l’interès per la creació de cooperatives.

Les cooperatives són persones jurídiques basades en principis que promouen la participació de les persones, fomenten l’ocupació estable i l’arrelament al territori.

L’acte començarà a les 9 del matí i es preveu que tingui una durada aproximada de 3 hores. En aquesta ocasió, serà una sessió sobre el perfil de les persones usuàries/consumidores de cooperatives, s’analitzarà el perfil dels consumidors i es  presentaran propostes per elaborar un pla de màrqueting amb valors, a càrrec de Víctor Galmés, de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

Al llarg de la sessió també s’exposaran experiències de consum responsable de cooperatives de l’Alt Empordà, amb ponents de Foresterra SCCL, la Cooperativa Agrícola de Garriguella i Garbet Sccl Coop.,  i es podrà degustar un esmorzar amb productes procedents de cooperatives de la comarca. Finalment, hi haurà una taula rodona entre assistents i ponents per intercanviar opinions.

Per tal de poder-se inscriure cal contactar el correu electrònic promocioeconomica@figueres.org. Les preinscripcions són gratuïtes fins al 14 de juny. Places limitades.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.