• Home/
  • Notícies/
  • L'Ajuntament de Figueres renova els aparells d'exercici físic de l'àrea de salut del parc Bosc

Notícies

L'Ajuntament de Figueres renova els aparells d'exercici físic de l'àrea de salut del parc Bosc

Notícia 07/01/2020

L'espai disposarà d'un aparell d'exercici físic adaptat a persones amb diversitat funcional

L'Ajuntament de Figueres està portant a terme la renovació dels aparells d'exercici físic situats a l'àrea de salut del parc Bosc de Figueres. En concret, l'Ajuntament substituirà els aparells obsolets i malmesos i els reemplaçarà per 12 noves unitats, com barres per a estiraments, patins o una bicicleta el·líptica, entre d'altres.

A més de la renovació d'aquests elements, l'àrea de salut del parc Bosc incorporarà una espatllera, una nova estació que permetrà realitzar exercici físic a persones amb diversitat funcional. Els treballs de substitució dels elements d'exercici físic aniran acompanyats de la incorporació de paviment de cautxú de color marró fosc per fer més còmode i segur utilitzar aquest tipus d’elements.

El vicealcalde de Figueres, Pere Casellas, ha destacat que “el parc Bosc és un espai de socialització, de gaudi, lleure i d’esport. I és per això que les instal·lacions han d’estar adaptades a aquestes necessitats. I com sempre des d’aquest govern, pensades per a tothom, també per les persones amb diversitat funcional”.

Xarxa d'itineraris saludables de Figueres

La xarxa d'itineraris saludables de Figueres està formada per sis parcs de salut situats a la plaça Francesc Macià, passeig Països Catalans i John Lenon, i als parcs de les Aigües, Marca de l’Ham i Bosc.

Els equipaments, promoguts des de l'Ajuntament de Figueres i Dipsalut (Diputació de Girona), contenen elements d'exercici físic que permeten desenvolupar capacitats físiques determinades com la flexibilitat, la força, l'equilibri o la resistència a partir d'aparells per fer tracció de braços, el·líptica, treball de cames o glutis, entre d'altres.

Els treballs de renovació i substitució dels aparells del parc Bosc tindran un cost aproximat de 17.796€ i es preveu enllestir la seva instal·lació al llarg de les pròximes setmanes.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.