• Home/
  • Notícies/
  • L'Ajuntament i els comerciants de Figueres signen un conveni amb la Generalitat per impulsar el projecte de Centre Comercial a Cel Obert

Notícies

L'Ajuntament i els comerciants de Figueres signen un conveni amb la Generalitat per impulsar el projecte de Centre Comercial a Cel Obert

Notícia 28/08/2015

L’Ajuntament i l’associació de comerciants de Figueres han signat aquest dijous un conveni amb la Generalitat de Catalunya per impulsar el projecte de Centre Comercial a Cel Obert (CCCO) a la ciutat.

La trobada va comptar amb la presència del director general de Comerç, Josep Maria Recasens; del director dels serveis territorials d’Empresa i Ocupació a Girona, Ferran Roquer; de l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, i del vicepresident de Comerç Figueres Associació, Lluis de Anguera Marin.

D’entre els objectius del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya - a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) – destaca potenciar especialment la cooperació entre les petites i mitjanes empreses comercials i de serveis. Per  la seva banda, l’Ajuntament de Figueres té la voluntat de donar suport al sector comercial per a seguir treballant intensament en la consolidació del Centre Comercial a Cel Obert de Figueres. El Departament d’Empresa i Ocupació aporta per al desenvolupament del projecte una subvenció de 35.000 euros.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.