• Home/
  • Notícies/
  • L'associació Dizaina Group fa un parèntesi en la producció i celebració del festival anual dedicat al disseny

Notícies

L'associació Dizaina Group fa un parèntesi en la producció i celebració del festival anual dedicat al disseny

Notícia 13/04/2016

L'associació Dizaina Group atura temporalment la producció i celebració del festival anual dedicat al Disseny Dizaina, després de prendre la decisió d’acord amb l’Ajuntament de Figueres.

El projecte ha crescut i evolucionat en cada edició i requereix una dedicació i feina constant per a la bona realització i producció de l'esdeveniment, fet que obliga a les seves promotores a nous plantejaments de cara al futur.

Des del consistori s’ha respectat la decisió i se celebra l'èxit professional de les organitzadores. El regidor de Fires i Mercats, Jordi Masquef, s’ha mostrat optimista i ha explicat que “s'han complert els objectius amb els quals es va iniciar el projecte: fomentar l'emprenedoria, promoure sectors emergents com el disseny i posar en valor els joves professionals de la ciutat. A més, l’esperit de la Fira Dizaina és el clar exemple que l’Ajuntament dóna suport a qualsevol projecte que porti un valor afegit i ajudi a reforçar la marca de ciutat”. També es mostra orgullós perquè “hem vist nèixer i crèixer el Dizaina i ara han decidit volar soles. Esperem que volin molt alt i ja saben que tenen les portes de la ciutat obertes per tornar a organitzar el Festival quan elles ho considerin”.

Per la seva banda, Dizaina Group fa aquesta parada agraint el suport de l’Ajuntament de Figueres per fer possible anualment la Fira Dizaina a la ciutat i també es mostren satisfetes i conscients d'haver aportat a Figueres certa sensibilitat i consciència de la importància de l’esperit emprenedor i el valor del disseny en diferents àmbits.

Cal recordar que les quatre edicions de Dizaina han permès conèixer i difondre els productes, les obres i les activitats de més de 150 professionals d’arreu de Catalunya i, fins i tot, alguns de fora. L’esdeveniment ha passat de tenir uns 2.000 visitants en la primera edició a més de 5.500 en la seva darrera celebració.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.