• Home/
  • Notícies/
  • L’escola Carme Guasch disposarà el curs vinent de dos nous mòduls

Notícies

L’escola Carme Guasch disposarà el curs vinent de dos nous mòduls

Notícia 10/05/2012

L’Escola Carme Guasch, ubicada al costat del Parc dels Olivars, disposarà de dos nous mòduls a partir del curs vinent. Això vol dir que, a més del que s’...

D’aquesta manera es dóna resposta a la demanda de l’AMPA i de la comunitat educativa de l’escola figuerenca, els quals demanaven un segon mòdul perquè l’equipament guanyés en espais comuns.

“Valorem molt positivament la predisposició que ha mostrat el departament d’Ensenyament a l’accedir a la petició amb l’augment de la despesa que això comporta. Significa que les gestions municipals s’han fet amb seriositat i rigor per donar compliment a la paraula del Govern municipal amb la comunitat educativa de l’Escola Carme Guasch quan mesos enrere l’Alcalde es va comprometre a desencallar la situació”, explica el regidor d’Educació, Josep Maria Godoy.

Amb el vist-i-plau del departament i amb la llicència de la instal·lació d’un dels mòduls aprovada, ara és el torn dels tècnics de l’Ajuntament i la Generalitat perquè s’agilitzi el tràmit administratiu del segon mòdul, el qual també s’instal·larà durant les vacances escolars d’estiu perquè estigui en funcionament el curs vinent. 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.