• Home/
  • Notícies/
  • La 10a Fira del Vehicle d'Ocasió de Figueres supera les previsions i arriba als 2.400.000 euros de facturació amb 205 cotxes venuts

Notícies

La 10a Fira del Vehicle d'Ocasió de Figueres supera les previsions i arriba als 2.400.000 euros de facturació amb 205 cotxes venuts

Notícia 10/10/2016

La Fira del Vehicle d'Ocasió de Figueres va tancar ahir una edició d'èxit amb un total de 205 cotxes venuts a un preu mig de 12.000 euros, i un volum de negoci de 2.400.000 euros que supera les previsions.

Durant tres dies, 12.000 persones han visitat el Recinte Firal de Figueres, on divuit expositors han posat a la venda 500 cotxes de quilòmetre 0, vehicles de gerència o de segona mà de diferents gammes i preus.

Entre tots els compradors d'un vehicle d'aquesta desena edició, s'han sortejat 18 targetes d'aparcament per a tot un any a qualsevol zona blava de la ciutat, una promoció facilitada per l'empresa municipal Fisersa, de la qual l'Ajuntament n'anunciarà els guanyadors properament. A més, els concessionaris han obsequiat tots els compradors amb la primera revisió gratuïta del cotxe.

La Fira s'ha convertit en una mostra de referència dins el sector gironí, tal com explica el regidor de Fires i Mercats, Jordi Masquef: "Arribem a la desena edició d'una fira totalment consolidada a les comarques gironines, que té autonomia pròpia i que enguany ha fet un salt qualitatiu quant a vendes".

 

Imatges

Vídeos

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.