• Home/
  • Notícies/
  • La 23a Festa del Joguet arriba a la plaça Catalunya amb una norantena d'expositors

Notícies

La 23a Festa del Joguet arriba a la plaça Catalunya amb una norantena d'expositors

Notícia 12/05/2016

El diumenge 15 de maig té lloc a la plaça Catalunya de Figueres la 23a Festa del Joguet, una trobada de compra-venda i intercanvi de joguets de col·lecció, com ara articles de col·leccionista, nines, cotxes, avions, còmics, etc. L'esdeveniment, a més, comptarà amb activitats al llarg del dia.

La festa reuneix 90 expositors, la meitat dels quals són de Catalunya i de la resta de l’Estat i l'altra meitat d'altres països europeus. S'hi podran trobar joguines com trens, nines, cotxes, titelles, avions, motos, vaixells, soldats, caganers, models reduïts, cromos, jocs, videojocs, retallables, còmics, cuinetes, robots o patinets de marques com ara Payà, Rico, Pilen, Borràs, Ufo, Scalextric, Meccano, Märklin, Dinky Toys, Dalia, Anguplas, Eko, Jouef, Marx Toys, Joustra, Lego, Cayro, Schuco, Matchbox, Bing, Corgi i Solido, entre d'altres.

A banda de les parades, també s'han organitzat altres activitats per engrescar la jornada:

Durant tot el dia

Dystopian organitza un torneig de Magic i convida a jugar a a altres jocs com Time's Up, Jungle Speed, Distraction, Dobble, Bang!, Dominion, Carcassone, Colonos de Catan, Ciudadelas, King of Tokyo o 7 Wonders, entre d'altres.

Així mateix, ex-alumnes del Cicle Superior d'Educació Infantil de l'IES Ramon Muntaner presenten activitats destinades a infants de 3 a 6 anys per tal de conscenciar-los dels jocs tradicionals:  la xarranca, el mocador, tres en ratlla, bitlles o un taller d' "animals reciclats".

12:00 h: Concert de Pascal Comelade i Ivan

A les 12 del migdia Pascal Comelade i Ivan, acompanyats d'alumnes de les escoles de Música de Figueres, oferireixen un petit concert. Les escoles participants són: Centre d'Estudis Pep Ventura, Escola de Música del Casino Menestral, Taller de Música i La Flauta Màgica.

La Festa del Joguet, impulsada per l'Ajuntament de Figueres, compta amb el suport de l'Oficina Jove de l'Alt Empordà, Dystopian i la col·laboració del Museu del Joguet de Catalunya, Guy Ablard, Pascal Comelade i les escoles de música de la ciutat.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.