• Home/
  • Notícies/
  • La Fira del Vehicle d’Ocasió (FiraVO) se celebrarà del 2 al 4 d’octubre

Notícies

La Fira del Vehicle d’Ocasió (FiraVO) se celebrarà del 2 al 4 d’octubre

Notícia 17/09/2020

Tindrà un total de 15 expositors, 26 marques oficials representades i 6000 metres quadrats d’exposició al Recinte Firal

La Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres se celebrarà del 2 al 4 d’octubre. Aquest any el certamen arriba a la 14a edició.

 

Comptarà amb un total de 15 expositors, 26 marques oficials representades i 6000 metres quadrats d’exposició al Recinte Firal. FiraVO és una cita anual més que consolidada que cada any situa Figueres com a referent en el sector de l’automòbil.

 

Els dies 2, 3 i 4 d’octubre, de 10 a 20h es podrà veure una mostra de concessionaris que oferiran vehicles de primera qualitat, certificats i a preus molt competitius.

 

A l’edició d’aquest any de la Fira, es continua fent el sorteig “Aparca 1 any gratis”, gentilesa de Fisersa. Es tracta d’una targeta que se sortejarà entre els compradors d’un vehicle a la Fira per tal d’aparcar gratuïtament durant 1 any a qualsevol zona blava de la ciutat de Figueres. Se’n sortejaran un total de 15, un per cada expositor.

 

La regidora de Fires i Festes, Ester Marcos, explica que “és una Fira que genera dinamisme econòmic a la ciutat i per aquest motiu és important que la puguem celebrar. Aquest és un any marcat per la COVID-19, des de l’Ajuntament de Figueres, apostem per tirar-la endavant i perquè sigui un certamen segur.”

 

L’Ajuntament de Figueres implementarà i vetllarà per a que el FiraVO 2020 compleixi amb totes les mesures de seguretat sanitària establertes dins del perímetre de la Fira, per controlar l’aforament i perquè es respectin les distàncies de seguretat i l’ús obligatori de mascareta. Cada expositor, per la seva banda, tindrà cura que per comprar els vehicles se segueixin totes les mesures de seguretat igual que es fan als concessionaris.

 

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.