• Home/
  • Notícies/
  • La Generalitat de Catalunya confirma la subvenció de 60.000 euros pel bus elèctric

Notícies

La Generalitat de Catalunya confirma la subvenció de 60.000 euros pel bus elèctric

Notícia 09/02/2012

El departament de Territori i Sostenibilitat ha confirmat a l’Ajuntament de Figueres la subvenció de 60.000 euros per l’adquisició, ara fa tres anys, del bus elè...

La confirmació serveix per desmentir les afirmacions del portaveu del grup socialista, Pere Casellas, el qual ha manifestat públicament, i en reiterades ocasions els últims anys, que el Govern havia afrontat la compra del vehicle sense tenir garantida la subvenció i que aquesta mai es rebria.

117.499 euros en subvencions
El Govern municipal ha aconseguit subvencions pel bus elèctric per un valor total de 117.499 euros. Una quantitat que, sumada a la de Territori i Sostenibilitat, es reparteix amb les ajudes de la Diputació de Girona, 25.000 euros; i del llavors departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, de 34.999 euros. D’aquesta manera, el Govern municipal ha cobert gairebé el 50% del bus elèctric amb subvencions d’altres administracions.

Figueres es va convertir, tres anys enrere, en la primera ciutat de l’Estat en tenir un bus elèctric a la flota de vehicles de transport públic. 

Descarrega't el document en què la Generalitat de Catalunya confirma la subvenció de 60.000 euros, sol·lictada el 2008. 

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.