• Home/
  • Notícies/
  • La quarta edició dels Tastets Surrealistes supera les expectatives incrementant un 30% els resultats i amb més de 6.000 menús servits

Notícies

La quarta edició dels Tastets Surrealistes supera les expectatives incrementant un 30% els resultats i amb més de 6.000 menús servits

Notícia 21/07/2016

La quarta edició dels Tastets Surrealistes, organitzada conjuntament per Comerç Figueres i l’Ajuntament de Figueres, ha finalitzat aquest passat 9 de juliol amb un èxit d’assistència i qualitat que supera les millors de les previsions.

Els 24 establiments participants han estat a l’alçada que l’ocasió requeria i la quarta edició ha estat la que ha tingut més bona acollida i èxit, tant per la qualitat com per la varietat de les propostes, servint més de 6.100 menús, la qual cosa suposa un increment superior al 30% respecte a l’edició anterior. A més, també s’ha comptat amb activitats organitzades paral·lelament, que han ajudat a consolidar els Tastets i a implicar tota la ciutat.

Comerç Figueres ha organitzat un any més en el marc de la campanya Tastets Surrealistes 2016 un nou Concurs d'Aparadors Surrealistes dotat amb 800 euros en premis pels diferents guanyadors. Juntament amb l'Ajuntament de Figueres i Estrella Damm, s'ha organitzat aquesta tercera edició del concurs i els guanyadors d'aquesta han estat:

Xec Regal de 300 € al millor aparador pel Restaurant Antaviana

Xec Regal de 150 € al segon millor aparador per Alegrí Regals

Xec Regal de 100 € al tercer millor aparador per Umamma

Altrament, i en la categoria de votació popular, l’establiment guanyador ha estat Mosaic amb un xec regal de 50€.

Pel que fa al premi passaport de 250€ presentant la butlleta de consum de Tastets Surrealistes de quatre establiments participants, la butlleta guanyadora ha estat la Sra. Montserrat Ginesta Pujadas que va segellar la butlleta als restaurants Can Modest, Nou Imperial, Duran i Can Jordi.

El President de Comerç Figueres, Lluís De Anguera, destaca que és un orgull veure com l’esforç dels organitzadors i participants es transforma en un increment de consum i en satisfacció social i de millora de l’experiència de compra. De fet, De Anguera destaca que mitjançant la fidelització vinculada als tastets, accions complementàries on vol remarcar l’acció Empordà & Circ o el concurs d’aparadors s’aconsegueix respirar l’ambient de tastets a la ciutat durant un mes ben bo.

El regidor de Fires i Mercats, Jordi Masquef, destaca l’absoluta consolidació i integració d’aquest esdeveniment a l’agenda d’activitats de la ciutat i el gran salt qualitatiu que s’ha assolit tot recordant que aquesta no és una simple ruta de tapes convencional, sinó un esdeveniment gastronòmic de nivell, on els xefs dels restaurants participants evoquen tota la seva creativitat basant-se en la inspiració de l’obra del nostre figuerenc més il·lustre: Salvador Dalí.

Les entitats organitzadores volen agrair l’esforç, dedicació i resultats de tots els participants i properament ja es començarà a treballar en una cinquena edició que de ben segur aportarà novetats per Tastets Surrealistes 2017.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.