• Home/
  • Notícies/
  • La Universitat de Vic tria el castell de Sant Ferran per organitzar un seminari de l’Escola Internacional d’Estiu sobre identitats territorials

Notícies

La Universitat de Vic tria el castell de Sant Ferran per organitzar un seminari de l’Escola Internacional d’Estiu sobre identitats territorials

Notícia 29/05/2015

El castell de Sant Ferran de Figueres serà la seu el divendres 19 de juny del seminari de l’Escola Internacional d’Estiu que porta per nom Identitats Territorials i Desenvolupament Econòmic Local. La jornada està organitzada per la Universitat de Vic

Els organitzadors del seminari volen donar a conèixer les possibilitats que es poden generar per dinamitzar el territori si es disposa d’una marca territorial potent i amb reputació. En aquest sentit, destaquen que les marques associades a llocs concrets contribueixen a millorar la visibilitat de la zona i la captació de recursos.

El primer tinent d’alcalde en funcions de l’Ajuntament de Figueres, Manel Toro, explica que “la marca Empordà i el treball conjunt fet per l’Ajuntament de Figueres i els dos Consells Comarcals de l’Alt i Baix Empordà, ha fructificat en una activitat universitària de l’Escola Internacional d’Estiu impulsada per la Universitat de Vic”. Toro afegeix que “el projecte neix amb vocació de permanència anual. Des de Figueres donem un altre pas en l’objectiu d’acostar la universitat a la ciutat”.

El seminari està adreçat a un ampli ventall de professionals, des de tècnics de l’administració local a polítics, periodistes, geògrafs o sociòlegs. Pel que fa al professorat, impartiran classes els següents professionals: Joan Nogué (catedràtic de Geografia Humana de la UdG), Josep M. Dacosta (biòleg), Jordi de San Eugenio (Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic), José Antonio Donaire (director de l’Institut Superior d’Estudis Turístics de la UdG) i Xavier Ginesta (Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic).

Jornada intensiva
La jornada s’iniciarà a dos quarts de deu del matí i està previst que s’allargui fins a les sis de la tarda. Durant el dia es realitzaran classes magistrals, debats, taules rodones i tallers i els assistents rebran un certificat d’assistència.

El seminari té un preu de 160€ i tothom que estigui interessat a rebre més informació o en formalitzar la matrícula ho pot realitzar a través de la pàgina de la Universitat de Vic (www.uvic.cat).

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.