• Home/
  • Notícies/
  • Representats de l’estat brasiler de Paraná visiten Figueres per conèixer la gestió del turisme de la ciutat

Notícies

Representats de l’estat brasiler de Paraná visiten Figueres per conèixer la gestió del turisme de la ciutat

Notícia 24/05/2016

Avui dimarts ha tingut lloc la recepció d'una delegació de representants de l'Estat de Paraná, al Brasil. En concret s'han desplaçat fins a Figueres el Secretari de Desenvolupament Urbà de l'Estat de Paraná, Carlos Roberto Massa Junior, i el Diputat Federal pel mateix Estat, Alexandre Kuster.

Paraná és un Estat situat al sud de Brasil, entre els Estats de São Paulo al nord i Santa Catarina al sud, amb una superfície sis vegades més gran que Catalunya i amb una població d'onze milions d'habitants. És un dels estats més industrials de Brasil i amb un gran potencial econòmic i turístic.

La delegació, que ha estat rebuda pel Tinent d'Alcalde Pere Casellas i pel regidor Manel Toro, s'ha interessat a conèixer de primera mà la gestió de la mobilitat en ciutats amb un fort impacte turístic com Figueres.

El Tinent d'Alcalde ha destacat la ciutat de Figueres com a model de ciutats petites potents en turisme cultural i el fet que des d’altres ciutats i territoris s’interessin per l’experiència de la ciutat a l’hora de gestionar aquest tema.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.