• Home/
  • Notícies/
  • S’obre la comissió pels afectats pels desnonaments de Figueres

Notícies

S’obre la comissió pels afectats pels desnonaments de Figueres

Notícia 23/01/2013

La comissió, tècnica-política, pels afectats pels desnonaments es reunirà per primera vegada demà dijous, 24 de gener. La primera trobada, a més de la ...

A més de fixar-se les normes de funcionament i periodicitat de les trobades i informar del pressupost disponible -inclòs en els comptes generals de l’Ajuntament per al 2013-; la Comissió fixarà els objectius estratègics i àmbits d’actuació: facilitar l’accés i donar informació als afectats; accés a lloguer social; accés a atencions de situacions d’emergència; actuacions de masoveria urbana; ajuts/subvencions per al pagament de quotes de lloguer; i la intermediació amb entitats bancàries i promotors immobiliaris.

La comissió estarà presidida per l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, i comptarà amb la participació de representants de la Plataforma d’Afectats per la Pobresa i les Hipoteques; Càrites, Creu Roja, Fundació SER.GI, Col·legi d’Advocats, representants dels grups municipals, associacions de veïns, i, finalment, de tècnics municipals. 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.