• Home/
  • Notícies/
  • Un total de 750 places en casals de lleure i esports aquest estiu

Notícies

Un total de 750 places en casals de lleure i esports aquest estiu

Notícia 06/05/2015

Des d’ahir dia 5 fins al 12 de maig es poden fer les preinscripcions en els casals esportius i del 18 al 29 de maig les inscripcions tant en els d’esports com en els de lleure.

Hi ha un total de 510 places entre els quatre casals de lleure presentats. Les escoles Josep Pallach, Maria Àngels Anglada i Parc de les Aigües ofereixen cadascuna respectivament un casal d’estiu per a nens d’entre P3 i 6è de primària amb 100 places per al juliol i 60 per a l’agost. D’altra banda, l’oficina del FEM oferta un casal destinat als joves, d’entre 13 i 16 anys, amb 30 places per al mes de juliol. El 14 de maig, a la Sala de Plens del Consell Comarcal, hi haurà una doble sessió – 19 i 20h – on es donarà tota la informació respectiva als casals de lleure.

Pel que fa als casals esportius se sumen les activitats del casal esportiu organitzat per l’Ajuntament de Figueres – destinat a nens d’entre 1r i 6è de primària – i les del Campus Olympia – per a nens de 1r i 2n d’ESO. Algunes de les activitats que proposen són jocs esportius i activitats lúdiques; pràctica d’esports com ara bàsquet, futbol sala, vòlei, handbol, natació o tennis; tallers i sortides, entre d’altres. El mes de juliol entre els dos casals hi ha disponibles 140 places, mentre que a l’agost 100.

Les inscripcions als casals de lleure – del 18 al 29 de maig – s’han de fer demanant cita prèvia al 972 673 728. Les preinscripcions als casals d’esports – del 5 al 12 de maig – s’han de fer en horari de 8.30 a 20.30h (dissabtes de 9 a 19h) al Poliesportiu Municipal. El 14 de maig, en cas que sigui necessari, es farà el sorteig i des del 18 fins al 29 de maig es formalitzaran les inscripcions.

Un total de 30 places per a un Curs d’Iniciació a Tècnic Esportiu
Una de les altres ofertes és el Curs d’Iniciació a Tècnic Esportiu (CIATE). Està orientat a joves de 3r i 4t d’ESO i es farà els matins del mes de juliol. L’oferta total és de 30 places i les preinscripcions ja es poden fer al Poliesportiu Municipal o trucant al Servei d’Esports (972 509 339).

A banda d’aquestes propostes, diferents clubs esportius de Figueres, com el Club de Bàsquet ADEPAF, el Club de Natació i de Waterpolo de Figueres, el Club Tennis Alt Empordà, el Club Hoquei Figueres o la Unió Esportiva Figueres, també ofereixen activitats esportives per a l’estiu.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.