Acció cívica, drets civils i cooperació

Jornada

Activitat 11/04/2015

Dissabte 11 d'abril tindrà lloc a Figueres la Jornada Eines per a la gestió d'equips i voluntaris organitzada per la Taula d'Entitats d'Inclusió Social, la Fundació Clerch i Nicolau, L'Ajuntament de Figueres i el Consell Comarcal de l'Alt Empordà

Aquesta jornada, que se celebrarà al Centre Cívic Joaquim Xirau, de Figueres, de 9:30h a 17:45h, té com a finalitat promoure la reflexió i el debat a l'entorn de la gestió d'equips i de voluntariat, i el treball de gestió de les emocions amb voluntaris i equips professionals de les entitats.

La primera part de la jornada comptarà amb les ponències de l'Ernest Luz (psicòleg de la UdG) sobre "Gestió de voluntaris i equips", i de Jordi Martori (coordinador de Creu Roja Girona) entorn "El procés de treball amb el voluntariat". La sessió de matí clourà amb un debat moderat per la periodista Yolanda Falcon.

La sessió de tarda s'obrirà amb dos tallers simultanis orientats a aprofundir en el treball de caire més emocional amb voluntaris i equips tècnics de les entitats. Els tallers paral·lels que s'oferiran seran els següents. En primer lloc el taller "Què vol dir acompanyar l'altre?", dinamitzat per la Isabel Clemente (treballadora social i psicòloga de Càritas Diocesana de Girona). En segon lloc, el taller "Donar i rebre. Per què soc voluntari/a?", dinamitzat per l'Enric Carol (educador social i terapeuta Gestal)

La jornada la tancarà el taller "Espai d'autocura. Com ha de ser la implicació emocional?" a càrrec de Glòria Pla (psicòloga del Consell Comarcal de l'Alt Empordà)

La jornada es podrà seguir a través del compte de twitter @AEmpordainclou i del hashtag #voluntariataltemporda

Les inscripcions a la jornada estaran obertes fins el proper 9 d'abril. Es poden fer presencialment, de dilluns a dijous de 09:00h a 15:00h, a la Fundació Clerch i Nicolau de Figures (C/Nou, 53), telefònicament al número  972 503 952 i per correu electrònic ( inscripcions@clerchinicolau.com). També us podeu inscriure mitjançant aquest formulari (http://goo.gl/forms/JUEfAKIcv7). És indispensable la inscripció per poder participar al dinar, que s'ofereix gratuïtament a les persones assistents.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.