Acció cívica, drets civils i cooperació

Teatre inclusiu

Activitat 11/04/2015

Dissabte 11 d'abril, a les 18:00, a la Plaça Alcalà la Real de la Marca de l'Ham, es representarà "Tres relats de vida. Dones protagonistes", la tercera i última de les obres de la Mostra de Teatre Inclusiu, que es realitza a Figueres.

Mostra de Teatre Inclusiu a Figueres

La Mostra de Teatre Inclusiu és una proposta de la Coordinadora d’ONG Solidàries, que, mitjançant tres obres de teatre, vol acostar a la ciutadania temàtiques que solen passar desapercebudes i que incideixen directa i indirectament en la cohesió social.  Històries d’un poble es realitzarà a Figueres de la mà del GEES, Càritas Figueres i el Servei d'Acció Cívica i Cooperació de l'Àrea d'Atenció a les Persones de l'Ajuntament de Figueres.

HISTÒRIES D'UN POBLE.  L'evolució d'un poble que, a través de les diferents migracions, documenta la por als canvis i el perill de trencament de la convivència.
Un grup de veïns de Salt i de Santa Eugènia de Ter de diferent origen i edat ha elaborat a través de les seves pròpies experiències i records, una obra que mostra l’evolució d’un poble, tant a nivell econòmic com social, a través de diferents migracions. Amb aquesta obra, dirigida per Catalina Lladó i produïda per Reinald Roca, es busca la presa de consciència de les múltiples fesomies que adopta la intolerància als canvis, i com ens afecta en la convivència i la cohesió social. “Històries d’un poble” ha sorgit a iniciativa del Grup de Recerca i Ajuda a les Minories Culturals (GRAMC). L'obra està parlada en diferents idiomes, com ara el fula, gambià, català..
La Mostra està concebuda com a teatre-fòrum. Així, en acabar la funció teatral, els actors, actrius i director/a estableixen un debat amb el públic assistent.

Actrius i actors: Eva Barcardí, Chusa Àlvarez, Cherif Balde, Carolina Cortés, Anna Vila, Aya Sima i Josep Hernández, i els músics Arfang  Sane i Bacary Sane.

Entrada inversa!

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.